logo
امروز : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۳۱
[ شناسه خبر : ۵۴۵۰۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه ایجرود:

جمهوری اسلامی تا انقلاب جهانی ادامه دارد

جمهوری-اسلامی-تا-انقلاب-جهانی-ادامه-دارد
امام‌جمعه ایجرود با اشاره به زوال مستکبران تاریخ تصریح کرد که توطئه‌های دشمنان بی‌نتیجه مانده و جمهوری اسلامی با اتکا به ایستادگی ملت، مسیر خود را تا پیوند با انقلاب جهانی ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب، امام‌جمعه جدید شهرستان ایجرود در نخستین خطبه‌های نماز جمعه خود با دعوت همگان به تقوای الهی، نماز را رئیس فضایل اخلاقی و عامل ماندگاری نام انسان در محضر الهی دانست. 

بیشتر بخوانید

وی با تبیین جایگاه رفیع نماز در آیات و روایات، این فریضه را نه یک تکلیف فردی، بلکه ستون دین و اکسیر فلاح معرفی کرد.

امام جمعه ایجرود با استناد به پیام مقام معظم رهبری به اجلاسیه نماز، خاطرنشان کرد: برپایی نماز، اولین نشانه حکومت صالحان است و در میدان نبرد کنونی، نقش ویژه‌ای در تربیت انسان‌های مقاوم دارد. وی با تأکید بر اینکه نماز کارخانه انسان‌سازی است، تصریح کرد: امنیت امروز کشور مرهون فداکاری رزمندگانی است که در مکتب مساجد و نماز تربیت شده‌اند.

 حسینی‌نسب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و رزمایش پرشور «جانفدا»، از تمامی دست‌اندرکاران شورای تأمین و سپاه ناحیه ایجرود تقدیر کرد.

وی همچنین با تبریک هفته انتظامی، پلیس را بازوی امنیت‌بخش در سراسر کشور خواند و بر لزوم تقویت همدلی میان مردم و نیروهای مسلح تأکید ورزید.

وی با اشاره به توطئه‌های ۴۷ ساله دشمنان علیه نظام اسلامی، تأکید کرد: تفکر آمریکایی و مستکبران رو به زوال است و جمهوری اسلامی با تکیه بر مقاومت مردمی، مسیر خود را به سوی ظهور تمدن نوین اسلامی و انقلاب جهانی بقیه‌الله (عج) ادامه خواهد داد.

امام‌جمعه ایجرود در بخش پایانی سخنان خود، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این شهرستان، ایجرود را گنجینه‌ای از علما، نخبگان، آثار تاریخی و ظرفیت‌های بالای کشاورزی دانست.

 وی با اشاره به نشست هم‌افزایی اخیر با نماینده ولی‌فقیه در استان، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان، بر آمادگی کامل خود برای تعامل سازنده با تمامی نخبگان، مسئولان و آحاد مردم جهت ارتقاء کمی و کیفی نماز جمعه و شتاب‌بخشی به توسعه همه‌جانبه شهرستان تأکید کرد و خواستار مشارکت خانوادگی و فعال همشهریان در این فریضه الهی شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر